Equi-Statera Osteopathie
Equi-Statera Trainingspad / Zadeldek

Equi-Statera Trainingspad / Zadeldek

Optimaliseer de gezondheid en prestaties van je paard met de Equi-Statera Trainingspad / Zadeldek!

Als ervaren paardenosteopaat heb ik de Equi-Statera Trainingspad ontworpen om jou te helpen je paard op een gezonde manier te ondersteunen tijdens de training.

Wat maakt de Equi-Statera Trainingspad zo uniek? Het innovatieve ontwerp is voorzien van twee verstelbare buikbanden die op meerdere manieren kunnen worden gebruikt. Dit is ongeëvenaard in vergelijking met andere trainingspads en is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je paard op de juiste manier beweegt. De buikbanden bevorderen de proprioceptie, wat het vermogen van je paard om zijn lichaamspositie waar te nemen verbetert. Hierdoor leren ze hun buikspieren op de juiste manier aan te spannen, wat resulteert in een betere rugondersteuning.

Dankzij het unieke ontwerp kun je de buikbanden op minstens vijf verschillende manieren gebruiken, waardoor je een breed scala aan buikspieren traint en je de nadruk kunt leggen op verschillende spiergroepen. Bovendien is het trainingsdek eenvoudig te verstellen met klittenband, zelfs terwijl je op je paard zit. De bilband van het trainingsdek kan met clips worden losgemaakt.

De bilband draagt bij aan het verbeteren van de achterhand van je paard, en in combinatie met de buikbanden, die de rug ondersteunen en ophogen, werk je toe naar de juiste lichaamsruimte voor een optimale schoftlift.

De Equi-Statera Trainingspad verbetert de balans van je paard en biedt gemakkelijk verstelbare banden voor optimaal comfort. Wanneer je het trainingspad niet gebruikt voor training, kun je eenvoudig alle banden verwijderen en het transformeren in een luxe zadeldek. Het zadeldek is voorzien van geavanceerde CoolTouch-technologie, waardoor het ademt en snel droogt.

Of je nu aan het rijden bent of aan het longeren, de Equi-Statera Trainingspad is de ideale keuze voor je trainingsbehoeften.

Let op: Als je paard nog aan het revalideren is of recentelijk rugproblemen heeft gehad, neem dan eerst contact met mij op voor advies. Het is belangrijk dat eventuele onderliggende problemen eerst worden aangepakt voordat je met het trainingsdek aan de slag gaat. Het gebruik van het trainingsdek moet geleidelijk worden opgebouwd, en ik help je graag in de opbouw naar een gezondere en sterkere band met je paard.

Wil jij aan de slag met de Equi-Statera Trainingspad©?

Stuur mij dan direct een email via het contactformulier en vergeet mij niet de volgende informatie mee te sturen:

  • naam
  • adres
  • welke maat je graag wil bestellen en welke kleur
  • als je van de outlet besteld, graag duidelijk aangeven welke je wilt hebben
  • zolang de voorraad strekt
  • op huidige collectie kan 2 weken levertijd op zitten, dus houdt daar rekening mee
× Hoe kan ik je helpen?