Equi-Statera Osteopathie
Diensten

Diensten

Diensten

Naast een osteopathie behandeling voor je paard of hond kan je bij mij ook afspraken maken voor cranio sacraal behandelingen. In al mijn osteopathie behandelingen stem ik de behoefte af van het dier of ik meer osteopathie of meer cranio sacraal toepas. Niet in alle gevallen kan je bijvoorbeeld osteopathie toepassen en ditzelfde geldt voor cranio sacraal. Mocht je wel graag alleen een cranio sacraal behandeling willen inplannen, dan kan dat natuurlijk ook.

Tevens werk ik tijdens mijn behandelingen met de lecher antenne, om mijzelf meer informatie te geven over bijvoorbeeld het immuunsysteem van het paard en in hoeverre de afvalstoffen naderhand zelf door het paard afgevoerd kunnen worden. Vanuit deze gedachte werk ik dus ook met producten die ik (meestal) direct aan je mee kan geven indien nodig.

Daarnaast maak ik gebruik van Kinesiology taping bij paarden of soms bij kortharige honden. Dit kan ervoor zorgen dat de behandeling nog langer effect heeft als het lichaam soms nog net dat zetje extra nodig heeft.

Verder kan je hier meer informatie lezen over de Equi-Statera Trainingspad. Dit is een trainingsdek / trainingspad wat ik zelf heb ontwikkeld om jou en je paard ook op afstand nog meer te kunnen ondersteunen en om de training effectiever te maken. Dit is echter niet voor ieder paard en ik vind het belangrijk om dit trainingspad alleen aan te raden wanneer je daar klaar voor bent met je paard.

Klik in het menu op Diensten (dropdown menu) om meer te lezen over mijn aanbod.

naast een behandeling kan je bij mij ook de Equi-Statera Trainingspad aanschaffen!
Het middenrif (diafragma) behandelen voor een betere ademhaling
× Hoe kan ik je helpen?