Equi-Statera Osteopathie
Tarieven

Tarieven

Tarieven

De tarieven van een behandeling zijn als volgt:

Eerste behandeling paard             €  95,00

Vervolgbehandeling*                     €  85,00

Aanvullend Kinesology taping        €  10,00

Spoedconsult**                             € 120,00

4-rittenkaart incl. eerste osteopathie behandeling***                €325

Een eerste behandeling neemt maximaal 1,5 uur tijd in beslag. Eventuele vervolgbehandelingen duren ongeveer een uur.

Betalingen lopen via pin of contant (gepast) na afloop van de behandeling. Het is helaas niet meer mogelijk om via een betaalverzoek te betalen.

Wil je een afspraak annuleren? Doe dit dan binnen 48 uur voor de geplande afspraak om ervoor te zorgen dat er geen extra kosten in rekening gebracht worden. 

Binnen een straal van 35 km rondom postcode 3527 SE Utrecht worden alleen de verreden kilometers tegen een vergoeding van 0,25 euro cent per kilometer doorberekend. Boven de afstand van 35 km (enkele reis) geldt dat als de afspraak niet op route of gecombineerd kan worden met een andere afspraak, naast de kilometervergoeding, de reis uren voor 50% van mijn uurtarief à 60 euro worden doorberekend.

* Wanneer er langer dan 10 maanden tussen de eerste en tweede behandeling in zit, wordt er opnieuw een anamnese afgenomen en wordt het tarief van €95 euro gehanteerd.
** een spoedconsult wordt binnen 5 dagen ingepland/uitgevoerd, ook in de avonden of weekenden. Wanneer dit niet haalbaar is voor mij, hoor je dit direct.
***geldigheidsduur is 1,5 jaar en dient vooraf betaald te worden. Er wordt geen restitutie verleend. Het is geldig voor 1 paard.


Voor interesse in de behandeling van een hond kan je mij via het contactformulier berichten. Een osteopathische behandeling van een hond duurt wat korter dan de behandeling van een paard. Hiervoor kan je rekening houden met maximaal een uur en kom ik aan huis.

Het tarief voor een behandeling van een hond bedraagt  € 80,00 exclusief reiskosten.


Behandeling hond

Bovenstaande is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. 

De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen ten allen tijde gewijzigd worden door Equi-Statera Osteopathie.

Voor het lezen van de Algemene Voorwaarden klik op het logo hieronder:

f736a9_94dabe7314fa4c169cb69523f2313f76~mv2.png
× Hoe kan ik je helpen?